Світ

Трамп зробив 48 постів у соцмережі за 37 хвилин

Трамп зробив 48 постів у соцмережі за 37 хвилин

Фото: gettyimages

Трамп зробив 48 критичних дописів про Гарріс за 37 хвилин

Кандидат від республіканців бурхливо коментував виступ своєї суперниці від демократів, друкуючи іноді по кілька постів за хвилину.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп спромігся зробити 48 дописів за 37 хвилин у своїй соцмережі Truth Social під час виступу своєї суперниці Камали Гарріс на з’їзді Демократичної партії. Про таку гіперактивність Трампа у п’ятницю, 23 серпня, повідомило видання The Guardian.

Журналісти зазначають, що в середньому Трамп робив понад один пост кожних 60 секунд.

Його скарги варіювалися від претензій, що Гарріс “надто швидко дякує надто великій кількості людей” та “є марксисткою, яка приведе нас до третьої світової ядерної війни” і завершувалися наріканнями на те, що “тирани світу її не поважатимуть”, а “закон про імміграцію був жахливою катастрофою”.  

Після шаленого друку повідомлень Трамп вийшов у прямий етер каналу Fox News, де, схоже, втомив навіть ведучих – Брет Баєр через деякий час просто перервав тираду політика.

Загалом виступ Гарріс викликав у республіканців хвилю занепокоєння: вони визнали, що це була вдала промова, і відзначили, як швидко демократам вдалося змінити імідж і перетворити віцепрезидентку на “анти-Байдена” – молоду, енергійну та перспективну лідерку. 

Нагадаємо, у п’ятницю незалежний кандидат Роберт Кеннеді оголосив, про призупинку своєї кампанії і підтримку кандидата від республіканців Дональда Трампа.

Ейфорія Гарріс. Демократи повірили у перемогу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 2 =

Back to top button