Події

???? #ЦПД_пояснює: ????Прем’єр-міністр Індії здійснює перший візит до України з…

#ЦПД_пояснює:

????????????????Прем’єр-міністр Індії здійснює перший візит до України за часи її незалежності. Нарендра Моді проводить переговори щодо співпраці з Україною у багатьох сферах, однак пріоритетним є питання закінчення війни та справедливого миру для України.

▫️ У своїй зовнішній політиці Індія завжди дотримується нейтралітету та принципу «рівновіддаленості». Водночас Н. Моді — один з небагатьох світових лідерів, який підтримує пряму комунікацію як з Президентом України, так і з очільником кремля.

▫️ Своїми візитами до москви та Києва Н. Моді, який активно вибудовує для Індії репутацію «голосу Глобального Півдня», хоче  показати у перспективі свою важливу роль у врегулюванні війни в Україні.

▫️ Позиція Індії завжди проіндійська, проте залученість Н. Моді до мирного процесу відповідає інтересам України. Індія може стати посередником у реалізації окремих пунктів Формули Миру, зокрема щодо обміну полоненими та повернення насильно депортованих до рф дітей.

❗️Індія є для Україною «воротами до Глобального Півдня», й тому її позиція може стати прикладом для інших держав Азії, Африки та Латинської Америки, та збільшити їх увагу до питання пошуку шляхів завершення війни.

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six − 2 =

Back to top button