Україна

Росіяни атакують на дев’яти напрямках – Генштаб


Росіяни атакують на дев яти напрямках - Генштаб

Сили оборони відбили 11 штурмів на Покровському напрямку. Дев’ять боєзіткнень досі тривають.

З початку доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень на дев’яти напрямках. Найбільш активно ворог діє біля Покровська і Курахового, повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 23 серпня.

Так, на Харківському напрямку росіяни чотири рази штурмували позиції українських підрозділів в районах Глибокого, Стариці та Вовчанська. Три бойових зіткнення ще тривають.

На Куп’янському напрямку ворог дев’ять разів атакував поблизу Петропавлівки, Курилівки, Синьківки та Стельмахівки. Два боєзіткнення досі триває.

На Лиманському напрямку ворожі підрозділи не припиняють атакувати в районах населених пунктів Дружелюбівка, Новосадове, Невське, Торське та Терни. З початку доби відбито вісім ворожих штурмів. Бій триває поблизу Тернів.

На Сіверському напрямку противник сім разів атакував поблизу Верхньокам’янського, Виїмки, Білогорівки та Спірного. ЗСУ відбили всі атаки.

На Краматорському напрямку загарбники здійснили чотири штурми поблизу Іванівського та Калинівки. Два боєзіткнення продовжуються.

На Торецькому напрямку ворог організував п’ять атак біля Неліпівки та Торецька. Три атаки вже відбито, ще дві – тривають.

Найгарячішою ділянкою фронту залишається Покровський напрямок. Окупанти здійснили вже 20 атак в районах Воздвиженки, Калинового, Новогродівки, Гродівки, Птичого та Зеленого Поля. Сили оборони відбили 11 штурмів, дев’ять боєзіткнень ще тривають.

На Курахівському напрямку загарбниики 15 разів атакували наші підрозділи. Росіяни намагалися просунутися поблизу Костянтинівки, Георгіївки, Красногорівки та Карлівки. Бої тривають в п’яти локаціях.

На Времівському напрямку загарбники сім разів йшли в наступ. Поблизу Вугледара, Водяного та Костянтинівки вже відбито три ворожих атаки. Решта боїв тривають поблизу Водяного.

Також за сьогодні ворожа авіація завдала 14 ударів, із застосуванням 20 КАБів, по території Курської області РФ.

Нагадаємо, за добу 22 серпня на фронті “відмінусували” майже 1200 окупантів. Загальні втрати країни-агресора РФ з початку війни наближаються до 610 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − 4 =

Back to top button