Події

✅ Аналітики ТУ БЕБ в Одеській області упередили розтрату понад 120 млн грн з місц…

Аналітики ТУ БЕБ в Одеській області упередили розтрату понад 120 млн грн з місцевого бюджету під час проведення тендеру з капітального ремонту одеської загальноосвітньої школи.

➡️ За результатами інформаційно-аналітичної роботи працівники Територіального управління встановили, що службові особи одного з органів місцевого самоврядування в Одесі оголосили тендер на проведення капітального ремонту загальноосвітньої школи.

➡️ Переможцем тендеру визначили підприємство, яке спеціалізувалося на будівництві житлових та нежитлових приміщень.

????????‍????Під час проведення аналітичного дослідження фахівці Бюро встановили низку ризиків, пов’язаних з фірмою-виконавцем робіт. Наприклад, вона не мала необхідної матеріально-технічної бази, відповідної кількості працівників та не відповідала іншим кваліфікаційним вимогам.

???? Аналітики Теруправління направили лист органу місцевого самоврядування з рекомендаціями переглянути рішення про закупівлю відповідних послуг.

➡️ Завдяки вжитим заходам замовник розірвав укладений договір з підрядною організацією. Таким чином співробітники БЕБ упередили розтрату понад 120 млн грн з місцевого бюджету.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + 18 =

Back to top button