Події

❗️ З початку року працівники підрозділів аналізу інформації та управління риз…

❗️ З початку року працівники підрозділів аналізу інформації та управління ризиками Бюро економічної безпеки України упередили розтрату 9,8 млрд грн бюджетних коштів.

➡️ До державних органів, органів місцевого самоврядування, розпорядників чи одержувачів бюджетних коштів надіслано 541 рекомендацію задля недопущення втрат бюджету.

➡️ У Чернівецькій області аналітики БЕБ виявили та упередили ризиковий тендер на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення вартістю понад 900 млн грн.

➡️ Аналітики ТУ БЕБ у Київській області упередили розтрату понад 581 млн грн з місцевого бюджету під час проведення тендерних закупівель по реконструкції навчальних закладів.

➡️ На Закарпатті аналітики Бюро виявили порушення на 320 млн грн під час закупівлі послуг з експлуатаційного утримання доріг.

➡️ На Одещині БЕБ упередило розтрату 316 млн грн бюджетних коштів на реконструкції закладів соціальної сфери. Посадовці планували провести реконструкцію будівель пологового будинку в Одесі та дошкільного закладу в Березівському районі Одеської області. Вартість послуг становила понад 175 млн грн та 147 млн грн відповідно.

➡️ Аналітики БЕБ у Києві виявили ризиковий тендер на капітальний ремонт лікарні вартістю 504 млн грн.

➡️ Загалом під час аналізу закупівель фахівці Бюро економічної безпеки виявили та упередили розтрату 7,4 млрд грн.

➡️ Також аналітики БЕБ зупинили розповсюдження ризикового податкового кредиту з ПДВ на суму 1,5 млрд грн та незаконне відшкодування ПДВ у розмірі 800 млн грн.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − eleven =

Check Also
Close
Back to top button