Спорт

Черговий фейк. Російський клуб розгромив вигадану збірну

Черговий фейк. Російський клуб розгромив вигадану збірну

Фото: ФБР
Російський гравець впевнено набирає очки через колумбійського ноунейма

У країні-агресорці не припиняють підняти моральний стан населення за рахунок розповсюдження брехні.

Росія продовжує ганьбитись розповідаючи своєму населенню про участь у так званих міжнародних змаганнях.

Цього разу, задля підняття морального стану населення ідемонстрації власної переваги над суперником у країні-агресорці взагалі вигадали збірну.

Так у Пермі стартував Кубок дружби з баскетболу, у першому матчі якого місцева Парма знищила “збірну Колумбії” з вражаючим рахунком – 155:53.

Утім виявилось, що “національна команда” виявилась не справжньою, а була збіговиськом різних людей. До фейкової збірної наприклад увійшли інженери та баскетболісти у гру 3х3.

Але головний скандал полягав у тому, що ця псевдозбірна виступала під символікою справжньої національної команди Колумбії.

Федерація баскетболу Колумбії (FCB) вже погрожує санкціями. Там заявили, що не отримували від РФ запрошення на турнір і не відправляли туди свою національну команду.

“Колумбійська федерація баскетболу не отримала офіційного запрошення до участі в Кубку дружби Росії. Колумбійська федерація баскетболу не дала схвалення жодному клубу чи навчальному закладу країни на участь у Кубку дружби Росії. Колумбійська федерація баскетболу вдасться до юридичних дій у зв’язку з неналежним використанням без попереднього дозволу нашого зображення або логотипу”, – йдеться у пресрелізі FCB.

 

Однак такий розвиток подій зовсім не збентежив росіян. Замість того, аби визнати свою провину і попросити пробачення, у країні-агресорці, за вже звичним сценарієм, навпаки почали звинувачувати всіх у розповсюджені фейків.

На офіційному сайті Федерації баскетболу Росії продовжує висіти новина із заголовком “Парма розгромила збірну Колумбії”.

Окрім того, там стверджують – від колумбійців надходив офіційний лист, в якому вони повідомляли про готовність направити свою команду. А опублікований FCB реліз росіяни називають фейковим.

Нагадаємо, раніше тренер збірної США потролив Трампа жестом Каррі.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + six =

Back to top button