Україна

На аеродромі в Росії уражено склади з КАБами – ЗМІ


На аеродромі в Росії уражено склади з КАБами - ЗМІ

Досі над територією аеродрому Маринівка підіймаються стовпи чорного диму та лунає потужна детонація.

Служба безпеки України і Силами спецоперацій ЗСУ в ніч на четвер уразила склади з керованими авіабомбами (КАБами) та паливом на аеродромі Маринівка у Волгоградській області РФ. Про це 22 серпня повідомив Укрінформ з посиланням на джерело в СБУ.

Саме Маринівку у Волгоградській області ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні, сказав співрозмовник.

“Місцеві жителі всю ніч та ранок слухали, як вибухають склади з авіаційними КАБами, боєкомплектом та паливо-мастильними матеріалами. Над територією аеродрому підіймаються стовпи чорного диму та лунає потужна детонація. СБУ з хірургічною точністю працює по аеродромах, з яких ворог атакує Україну. Кожна така реалізація знижує перевагу росіян в повітрі та значно обмежує їхні авіаційні спроможності”, – розповіло джерело в СБУ.

Нагадаємо, у ніч на 22 серпня жителі міста Калач-на-Дону в РФ повідомили про характерні звуки дронів і вибухи в небі. Метою атаки був аеродром Маринівка в селищі Октябрський, розташованому за кілька кілометрів від міста.

Пізніше у соцмережах оприлюднили відео потужних вибухів на аеродромі Маринівка.

В Росії на аеродромі Саваслейка знищено літаки – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + five =

Back to top button