Спорт

Ярмоленко: Давно не грали в Лізі Чемпіонів, дуже хочеться здобути путівку

Ярмоленко: Давно не грали в Лізі Чемпіонів, дуже хочеться здобути путівку

Фото: ФК Динамо Київ
Андрій Ярмоленко

Півзахисник київського Динамо прокоментував майбутній поєдинок у кваліфікації турніру проти Зальцбурга.

Андрій Ярмоленко дуже шкодує, що через дії російських окупантів Динамо Київ не має змоги грати перед власними уболівальниками у столиці України.

Окрім того, вінгер столичного клубу поділився думками стосовно важливості протистояння проти австрійського клубу. За словами гравця, хвилювання приблизно на тому ж рівні, що й перед матчами Євро-2024.

“Хвилювання буває різним: коли ти чогось боїшся чи коли ти чогось дуже чекаєш. Звісно, ми усі розуміємо, наскільки важливою буде завтрашня гра – так само важлива, як і поєдинки на чемпіонаті Європи. Тому хвилювання є, але воно від того, що попереду важлива гра для футболістів, уболівальників, клубу загалом. Готуємося у нормальному, звичному режимі. Найголовніше завтра віддати усі сили на футбольному полі та показати усе, що можемо.

Знаємо, що ми давно не грали у Лізі чемпіонів, тому дуже хочеться здобути цю путівку до групового етапу.

Звісно, для нас важко, що ми не можемо грати вдома, в Києві. Знаємо, що багато наших захисників є уболівальниками Динамо, й насамперед ми граємо для них. А з приводу підтримки, яка є в Любліні, скажу, що тут, дійсно, зараз багато українців, вони вимушено переїхали через терористів, які вбивають наших людей – жінок і дітей. У матчах і з Партизаном, і з Рейнджерс ми відчували їхню підтримку, сподіваюся, що завтра ця підтримка буде ще більшою”, – наводить слова Ярмоленка офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, матч Динамо Київ – Зальцбург відбудеться сьогодні, 21 серпня. Початок гри о 22:00 за київським часом.

Раніше очікуваннями від матчу кваліфікації Ліги чемпіонів поділився головний тренер київського клубу Олександр Шовковський.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × two =

Back to top button