Світ

У кількох регіонах РФ заявили про атаку ракет і БПЛА

У кількох регіонах РФ заявили про атаку ракет і БПЛА

Фото: скріншот

Пожежа у Ростовській області

У Ростовській області після вибуху почалася масштабна пожежа. На Білгород упали уламки ракети, а у Московській і Тульській областях “збивали” дрони.

У ніч проти середи, 21 серпня, у Підмосков’ї, Ростовській і Тульській областях та Бєлгороді чули вибухи. У місцевих пабліках повідомляють про пожежу та падіння уламків ракети.

Так, поблизу міста Новошахтинськ Ростовської області, де знаходиться нафтозавод, чули вибухи, після чого сталася масштабна пожежа. У соцмережах пишуть, що горить поле. Місцевий губернатор Голубєв заявив, що сили ППО нібито збили ракету. Унаслідок падіння уламків жертв та руйнувань нема.

Вибухи під час повітряної тривоги чули і у російському Бєлгороді. Після цього у соцмережах з’явилися фото уламків ракети.

Також мер Москви Сергій Собянін заявив про нібито збиття над містом Подольськ, що у Підмосков’ї  трьох безпілотників, що летіли на російську столицю. 

Окрім того, росЗМІ повідомляють про нібито знищення двох БПЛА над Тульською областю.

Нагадаємо, минулої ночі Росія атакувала Київ дронами і ракетами. Уворожі цілі було збито силами ППО на підступах до столиці.

Винищувач України атакував пункт управління РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 4 =

Back to top button