Україна

“Мільйон на ухилянтах”: глав ТЦК тримають під вартою без права на заставу


 Мільйон на ухилянтах : глав ТЦК тримають під вартою без права на заставу

Раніше Служба безпеки затримала двох очільників ТЦК на Київщині та їхнього спільника, які “заробили” на ухилянтах понад 1 млн доларів.

Начальників Бориспільського і Бучанського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також їхнього спільника триматимуть під вартою безальтернативно. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора у коментарі Укрінформ. 

“За клопотаннями прокурорів Офісу генпрокурора всім трьом підозрюваним обрано тримання під вартою безальтернативно”, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки затримала двох очільників ТЦК на Київщині та їхнього спільника, які “заробили” на ухилянтах понад 1 млн доларів.

У результаті комплексних заходів затримано трьох організаторів оборудки. Ними виявились очільники двох районних ТЦК столичного регіону та їхній спільник – громадянин країни Південного Кавказу.

За інформацією Офісу генерального прокурора, схему ухилення військовозобов’язаних від мобілізації організували керівники Бориспільського та Бучанського ТЦК.

Під час проведення обшуків у двох керівників районних ТЦК вилучили майже пів мільйона доларів, ще понад 600 тисяч доларів у їхнього спільника, а також військово-облікові та медичні документи військовозобов’язаних.

Слідство встановило, що фігуранти пропонували військовозобов’язаним своє сприяння в уникненні призову на підставі підроблених документів про непридатність до служби за станом здоров’я.

Нагадаємо, раніше прикордонники розповіли, як зросли “розцінки” за втечу за кордон для ухилянтів.

Бухгалтерку постачальника Міноборони затримали з 4,7 млн євро

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 3 =

Back to top button