Події

Усі п’ять ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного вихо…

Forwarded From МВС України

Усі п’ять ліцеїв безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України готові до початку освітнього процесу

Про це зазначила Державний секретар МВС України Інна Ящук під час наради з питань функціонування ліцеїв МВС. Також у нараді взяли участь заступники Міністра внутрішніх справ Василь Тетеря та Леонід Тимченко, директори Департаментів МВС, ректори університетів та очільники ліцеїв.

????Конкурсний відбір до ліцеїв наразі завершився. Загалом було отримано 1214 заявок на вступ. Зараховано 465 учнів: 75 дітей у ліцей Вінниці, 140 — в Івано-Франківську, по 100 учнів — у Києві та Дніпрі та 50 — у Кривому Розі.

????Директори ліцеїв прозвітували про стан готовності до початку навчального року, зокрема про завершення ремонтних робіт з облаштування ліцеїв, підготовку приміщень для навчання та проживання ліцеїстів, наявність затверджених освітніх програм та навчальних планів, кадрове забезпечення та медичне обслуговування, а також наявність укриттів.

Інна Ящук подякувала всій команді, яка працювала над створенням ліцеїв та наголосила, що наразі у пріоритеті — адаптація дітей у навчальних закладах.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − fifteen =

Back to top button