Події

В Литві потрапив у ДТП автобус з Калінінграда: 26 постраждалих

В Литві потрапив у ДТП автобус з Калінінграда: 26 постраждалих

Фото: Jurbarko Sviesa

Серед них були громадяни Латвії та Росії

Водій автобуса, що рухався з російського Калінінграда в столицю Латвії, врізався в “острівець безпеки”.

Пасажирський автобус Ecolines, що рухався маршрутом Калінінград-Рига перекинувся в Шакяйському районі Литви. В результаті аварії постраждали 26 осіб, серед них – громадяни Латвії та Росії. Про аварію повідомив литовський портал Lrytas.

У департаменті протипожежної охорони та порятунку повідомили, що о 05:51 надійшло повідомлення про те, що в селі Жигенай Шакяйського району перекинувся пасажирський автобус, що прямував маршрутом Калінінград-Рига. В автобусі було 47 осіб.

За словами представниці поліції Маріямпольського повіту Гінтаре Навіцкайте, транспортним засобом керував громадянин Латвії, що не впорався з керуванням і врізався в “острівець безпеки”.

В результаті ДТП постраждало 26 людей. Серед них були громадяни Латвії та Росії. В автобусі також був один литовець. Постраждалі доставлені до лікарень Юрбаркаса та Шакяй. 

“Інші нині перебувають у Гелгаудішській спеціальній школі, а самоврядування Шакяй подбало про те, щоб люди були нагодовані і перебували в безпеці”, – додала Навіцкайте.

Нагадаємо, в Росії військовий КАМАЗ протаранив авто з дітьми, є жертви. Військова вантажівка з літерою “V” на кабіні не пропустила легковик. Загинула жінка з малолітньою дитиною. Ще трьох дітей госпіталізовано.

У Росії в ДТП за участю військових загинули жінка з дитиною

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − thirteen =

Back to top button