Цікаве

Він увірвався в моє меню! Новий салат, приємне відкриття для мене. Скажу відразу, смачно дуже

Ну хто ж не куштував крабовий салат! Так ось, можна сказати, що це крабовий салат, але без крабових паличок. Я замінила їх рибою, по-особливому приготованою. Смак салату зміниться, але в кращий бік. Скажу відразу, смачно дуже!

Інгредієнти:

  • Риба – 400 г (у мене хек)
  • Огірковий маринад (розсіл) – 500 мл.+
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 3 ст. л.
  • Зелена цибуля (кріп)
  • Майонез – 2 ст. л.

Приготування:

Обробляю рибу, обов’язково прибравши чорну плівку всередині. Нарізаю рибу на шматочки. Огірковий розсіл із літрової банки виливаю в невелику каструлю. Доводжу маринад до кипіння і викладаю в нього рибу. Варю її 6-7 хвилин, до готовності. Дістаю і даю їй охолонути.

Тим часом нарізаю два-три яйця.

Нарізаю свіжий огірок і зелену цибулю.

І ось, коли рибка охолола, відокремлюю кістки і шкірку, у хека мало дрібних кісток. Подрібнюю рибу. Руками це зробити зручніше.

Збираю салат. Яйця, огірок, зелень відправляю в салатник.

Додаю рибу. Смак риби, відвареної в огірковому розсолі, нагадує мені смак раків. 

Додаю консервовану кукурудзу.

Додаю майонезу, перемішую.

І салат готовий! Те, що в ньому все натуральне, робить його ще смачнішим!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 − one =

Back to top button