Україна

Україна не спостерігає змін на кордоні з РБ – ДПСУ


Україна не спостерігає змін на кордоні з РБ - ДПСУ

Раніше самопроголошений глава РБ Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь була “змушена” перекинути до кордону з Україною майже третину своєї армії.

Державна прикордонна служба України станом на сьогодні не фіксує збільшення кількості техніки чи особового складу білоруських військ біля кордону з Україною.Про це заявив речник ДПСУ полковник Андрій Демченко у коментарі УП у неділю, 18 серпня.

Коментуючи слова самопроголошеного президента РБ про нібито перекидання “майже третини своєї армії” на кордон з Україною, Демченко зазначив, що Лукашенко продовжує нагнітати інформаційну ситуацію агресивними заявами, які не відповідають дійсності.

“Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь – без змін. Як бачимо, риторика Лукашенка також не змінюється, постійно нагнітаючи ситуацію з регулярною періодичністю на догоду країні-терористці.Ми не спостерігаємо зараз збільшення техніки чи особового складу білоруських підрозділів біля нашого кордону”, – пояснив речник.

Раніше самопроголошений глава РБ Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь була “змушена” перекинути до кордону з Україною майже третину своєї армії.

Також повідомлялося, що формальний глава Білорусі наказав посилити угруповання військ на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 5 =

Back to top button