Україна

Стали відомі втрати РФ на півдні


Стали відомі втрати РФ на півдні

Зокрема уражено командно-спостережний пункт, три польові пункти боєпостачання, два спостережних пункти та вогнева позиція, два місця проживання особового складу ворога та генератор росіян.

Протягом доби отримано підтвердження про зменшення кількості особового складу противника на півдні на 59 осіб. Про це інформує ОК Південь у неділю, 18 серпня.

Наголошується, що Сили оборони Півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах.

Також ворог втратив 45 одиниць озброєння та військової техніки, з них:

  • 1 самохідна артилерійська установка
  • 26 артилерійських систем
  • 13 одиниць автобронетехніки
  • 4 розвідувальних БпЛА
  • 1 човен.
 

Окрім цього, уражено командно-спостережний пункт, три польові пункти боєпостачання, два спостережних пункти та вогнева позиція, два місця проживання особового складу ворога та  генератор росіян.

Зауважимо, з 24 лютого 2022 року по 18 серпня 2024 року загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 599 350 осіб (+1170 за добу).

Раніше повідомлялося, що військові контррозвідники Служби безпеки у співпраці із ЗСУ знищили “очі” російської ППО у Запорізькій області – радіолокаційну станцію Каста.

В ГУР показали ліквідацію російських мотострілків   

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =

Back to top button