Україна

З’явилося відео підриву моста на Курщині


З явилося відео підриву моста на Курщині

Українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також – логістичних центрах та шляхах постачання противника.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук показав кадри знищення моста в Куській області РФ.

“Авіація Повітряних сил бере активну участь в бойових діях на Курському напрямку. Українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також – логістичних центрах та шляхах постачання противника. Дякую льотчикам та усім, хто забезпечує бойову роботу авіації!” – написав Олещук у соцмережах.

Раніше повідомлялося, що після ударів Збройних сил України впав один з прольотів мосту через річку Сейм в районі Глушкового.

Нагадаємо, 6 серпня розпочалася наступальна операція ЗСУ в Курській області Росії. У ніч проти 9 серпня було знищено російську військову колону поблизу Рилська. Згодом у мережі показали фото і відео знищеної колони армії РФ на Курщині. Судячи з кадрів, знищено десятки російських солдатів і вантажівок. 

15 серпня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський прозвітував, що українські війська просунулися на території Росії на 35 км та взяли під контроль 1150 кв. км території та 82 населені пункти.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × one =

Back to top button