Україна

Уряд погодив призначення голови Тернопільської ОВА


Уряд погодив призначення голови Тернопільської ОВА

Негода з 2014 року був першим заступником і заступником Міністра розвитку громад та територій України. У 2023 році був звільнений з посади.

Уряд на засіданні 16 серпня погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА. Ним став В’ячеслав Негода. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

Він розпочав свою кар’єру у 1980 році як архітектор в інженерно-будівельному відділі Всесоюзного проектно-конструкторського інституту. У 1983 році став начальником конструкторського бюро Виробничого об’єднання Ватра.

З 1990 по 1998 рік обіймав посади Тернопільського міського голови і депутата обласної ради. У 1998 році став першим заступником виконавчого директора Асоціації міст України, а з 2000 по 2002 рік очолював секретаріат Спілки лідерів місцевих та регіональних влад України. У 2002 році балотувався до Верховної Ради, але не був обраний.

У 2006 році очолив секретаріат комітету Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. З 2008 по 2010 рік був директором Департаменту регіональної політики та місцевого самоврядування Секретаріату Кабінету міністрів.

З 2008 року був заступником міністром регіонального розвитку, а з 2014 року – першим заступником і заступником Міністра розвитку громад та територій України. У 2023 році був звільнений з посади.

Нагадаємо, у грудні минулого року президент України Володимир Зеленський звільнив голову Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − eighteen =

Back to top button