Україна

ЗСУ оточують райцентр Коренево на Курщині – Bild


ЗСУ оточують райцентр Коренево на Курщині - Bild

Російський фронт все ще дуже крихкий. Збройні сили України ще можуть просуватися на деяких напрямках та брати маленькі села.

Нещодавно експерт з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке повідомляв, що на північ від міста Суджа ЗСУ наступають на райцентр Коренево. Нині ж, згідно з його даними, українські сили підійшли до цього села із залізничною станцією в Курській області. Про це пише Bild у четвер, 15 серпня.

“Здається, що українці докладають багато зусиль, щоб захопити цей населений пункт. Ми бачили безліч наступальних дій: як з півночі на Коренево, так і з півдня. Це означає, що українці намагаються наступати далі та атакувати це село з двох боків. Чи вдасться їм це інше питання. Ми бачимо, що російський фронт все ще дуже крихкий. Українці ще можуть просуватися на деяких напрямках та брати маленькі села. Однак там дедалі більше російських частин, зібраних з усієї країни”, – повідомляє Рьопке.

 
Bild

Раніше повідомлялося, що РФ перекидає у Курську область війська з окупованих територій Херсонщини та Запоріжжя.

Також у Литві повідомили, що після початку боїв у Курській області Росія перекидає туди військових з Калінінградської області. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + four =

Back to top button