Світ

У Польщі перекинувся автобус, є постраждалі

У Польщі перекинувся автобус, є постраждалі

Фото: Фото поліції Крапковіце

Загалом вісім осіб отримали поранення

В автобусі разом з водіями і стюардесою їхало 64 людини, шестеро з яких отримали поранення. Загалом постраждало вісім осіб, вони були доставлені до лікарні.

На південному заході Польщі 15 серпня автобус з понад 60 людьми на борту зіткнувся мікроавтобусом дорожньої служби. В результаті автобус перекинувся. Про це повідомляє TVN24.

Зазначається, що зіткнення між рейсовим автобусом і патрульним автобусом сталося о 5.36 на автобані А4 між розв’язками Крапковіце і Кендзежин-Козьле (Опольське воєводство).

За словами пресофіцера поліції Домініка Вільчека, рейсовий автобус сполученням Жешув-Дрезден врізався в автобус дорожньої служби. На місці події працює поліція, вісім карет швидкої допомоги та пожежна бригада. Також приземлився гелікоптер Повітряно-рятувальної служби.

В автобусі разом з водіями і стюардесою їхало 64 людини, шестеро з яких отримали поранення. Загалом постраждало вісім осіб, вони були доставлені до лікарні.

За даними ЗМІ, в автобусі подорожували польські туристи.

За словами бригадного генерала Луціана Любашки, пресофіцера Крапковіцького районного управління державної пожежної служби, найсерйозніші травми отримали двоє людей, які перебували в мікроавтобусі.

Нагадаємо, у Хмельницькій області сталося перекидання автобуса, в якому перебували 19 дітей і четверо дорослих. Унаслідок аварії загинули 12-річна дівчинка та один дорослий.

Раніше на трасі Київ-Чоп у Львівській області зіткнулися мікроавтобус Renaultі вантажівка DAF. Водії обох транспортних засобів загинули на місці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =

Back to top button