Україна

ППО вночі знищила всі 29 “шахедів”


ППО вночі знищила всі 29 шахедів

Атаки відбувалися над територіями Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської, Херсонської, Запорізької, Сумської, Чернігівської та Київської областей.

В ніч з 14 на 15 серпня війська РФ випустили по Україні три керовані авіаційні ракети Х-59. Також із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ та Курськ було запущено 29 ударних “шахедів”. Всі ворожі дрони було знищено. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

За його словами, атаки відбувалися над територіями Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської, Херсонської, Запорізької, Сумської, Чернігівської та Київської областей.

Розрахунками мобільних вогневих груп, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами радіоелектронної боротьби Повітряних Сил було збито всі 29 ворожих безпілотників.

Нагадаємо, в ніч на 15 серпня у небі над Сумщиною підрозділами протиповітряної оборони області було знищено 4 ворожих БпЛА різних типів.

Раніше повідомлялося, що Сили оборони України вночі 14 серпня знищили 17 із 23 російських ударних безпілотників типу Shahed.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 − 5 =

Back to top button