Україна

Удари по аеродромах: Генштаб розповів деталі


Удари по аеродромах: Генштаб розповів деталі

Сили оборони атакували відразу чотири аеродроми РФ.Основними об’єктами стали склади паливно-мастильних матеріалів та засобів ураження.

Минулої ночі Сили оборони України уразили відразу чотири військових аеродроми російських окупантів. Про це увечері у середу, 14 серпня, повідомили у Генштабі України.

Зазначається, що у ніч на 14 серпня підрозділи Повітряних сил та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України спільно зі Службою безпеки України і Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, атакували чотири аеродроми у Воронезькій, Курській та Нижньогородській областях рф.

“Зокрема, уражено військові летовища Халіно, Саваслєйка, Борисоглєбськ та Балтимор”, – йдеться у повідомленні.

У Генштабі розповіли, що на цих аеродромах базується армійська авіація, винищувачі-бомбардувальники Су-34, винищувачі Су-35 та інша військова авіаційна техніка противника.

“Основними об’єктами ураження були склади паливно-мастильних матеріалів та авіаційних засобів ураження”, – уточнили в Генштабі.

Наразі результати атаки уточнюються.

Як повідомлялося, вибухи чули на летовищах Воронєж, Курськ, Саваслєйка та Борісоглєбськ. Місцеві ресурси писали про 10 вибухів тільки на Саваслєйці, звідки регулярно злітають МіГи, які тероризують всю Україну повітряними тривогами. Також повідомлялось про удар по військовому аеродрому Балтимор, що у Воронежі. Там виникла пожежа. Росіяни заявили, що протягом минулої ночі нібито знищили чотири тактичні ракети і 117 БпЛА.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × one =

Back to top button