Україна

Запрацював єдиний портал вакансій у державних медзакладах


Запрацював єдиний портал вакансій у державних медзакладах

Завдяки його функціоналу можна розміщувати оголошення про вакансії у медзакладах, шукати роботу, подаватися на оприлюднені позиції, розміщувати оголошення про результати проведених конкурсів тощо.

В Україні розпочав роботу Єдиний веб-портал вакантних посад у закладах охорони здоров’я. Законодавство вимагає використовувати його для проведення добору на вакансії у державних та комунальних медзакладах, зокрема, при проведенні конкурсу на посаду керівника. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я у середу, 14 серпня.

Водночас вимога не поширюється на заклади охорони здоров’я приватної форми власності, заклади охорони здоров’я МВС, Міноборони, військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення.

Єдиний вебпортал доступний за посиланням:medvacancy.moz.gov.ua.

Зауважується, що завдяки його функціоналу можна розміщувати оголошення про вакансії у медзакладах, шукати роботу, подаватися на оприлюднені позиції, розміщувати оголошення про результати проведених конкурсів тощо.

Розміщувати інформацію на порталі можуть керівники та уповноважені особи закладів охорони здоров’я, члени конкурсної комісії, до складу яких входять представники органів управління. Ці особи мають пройти процедуру електронної ідентифікації та автентифікації та створити особистий кабінет. Зареєструватися на сайті також можуть і кандидати на посади.

Інформацію про вакантну посаду до Єдиного вебпорталу заклади охорони здоров’я мають подавати протягом десяти робочих днів із дня її утворення або вивільнення.

Наголошується, що Єдиний вебпортал призначений для цифровізації процесу пошуку вакансій у закладах охорони здоров’я. 

Нові медгарантії-2024: безпліддя лікуватимуть державним коштом

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight − three =

Back to top button