Україна

Генштаб закликав українців не проникати в зони бойових дій без дозволу


Генштаб закликав українців не проникати в зони бойових дій без дозволу

Це може негативно вплинути на заходи безпеки, чим створить додаткову загрозу життю як воїнів, так і цивільних.


Генеральний штаб ЗСУ закликав українців та іноземців дотримуватися правил переміщення в районах бойових дій через випадки несанкціонованого проникнення в такі райони. Про це повідомила пресслужба Генштабу в середу, 14 серпня.
 
У Генеральному штабі ЗСУ зазначають, що попри безпекові заходи, які вживаються військовим командуванням для виконання цілей операції, збереження життя та здоров’я військових і цивільного населення, мають місце випадки несанкціонованого проникнення окремих осіб в райони ведення бойових дій.
 
Наголошується, що це може негативно вплинути на заходи безпеки застосування військ (сил), чим створить додаткову загрозу життю як українських воїнів, так і цивільних громадян.
 
“Закликаємо громадян України та іноземців дотримуватися встановлених правил щодо переміщення в районах бойових дій, зокрема і у двадцятикілометровій прикордонній зоні Сумської області”, – заявили в Генштабі.
 
Нагадаємо, у прикордонній двадцятикілометровій зоні Сумської області запровадили обмеження на переміщення для усіх категорій громадян.

ЗСУ ще далі просунулися на Курщині – Сирський

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button