Україна

Нацгвардійці показали, як відбили штурм росіян


Нацгвардійці показали, як відбили штурм росіян

У результаті бою чотири танки з колони противника знищено, ще один танк пошкоджено, десятьох рашистів ліквідовано, ще 30 – поранено.

Бійці бригади НГУ Хартія у вівторок, 13 серпня, відбили ворожий штурм на Харківщині: знищено та пошкоджено 5 танків, знешкоджено чотири десятки ворожих бійців. Про це повідомила пресслужба бригади.

“Повідомляється, що о 6-й ранку ворог намагався штурмувати позиції 13-ї бригади НГУ Хартія на напрямку Пильне – Липці і Пильне – Глибоке, але хартійці своєчасно виявили і впевнено відбили штурм, завдавши противнику значних втрат. Танкова атака противника складалася з двох колон по 6 танків, обшитих масивним захистом від FPV. Кожен танк перевозив десант з 8-10 піхотинців. Перша колона з шести танків, рушила на позиції 13-ої бригади НГУ Хартія. Окупантам не вдалось дійти до переднього краю нашої оборони. Бійці бригади нанесли потужне вогневе ураження всіма наявними засобами, зупинили та розбили колону”, – йдеться в повідомленні.

У результаті бою чотири танки з колони противника знищено, ще один танк пошкоджено, десятьох рашистів ліквідовано, ще 30 – поранено.

“Друга колона у складі 6 танків пішла в напрямку Глибоке. Там їх зустріли підрозділи 92-ої бригади. Підрозділи 13-ої бригади НГУ Хартія поступово вибивають противника на Харківському напрямку та рухаються на північні кордони”, – йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, прикордонники завдали ударів по укриттях окупантів у Серебрянському лісі Луганської області. 

ДПСУ показала кадри “палкої зустрічі” загарбників

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × four =

Back to top button