Події

Державний секретар МВС Інна Ящук відвідала Дніпровський ліцей безпекового с…

Forwarded From МВС України

Державний секретар МВС Інна Ящук відвідала Дніпровський ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС та поспілкувалася з майбутніми ліцеїстами та батьками вступників

???? Ви будете першими, для кого новостворений Ліцей відкриє свої двері. Тож щиро бажаю вам впевненості та вірю, що сьогоднішній день стане успішним для кожного з вас!» — зазначила Державний секретар МВС.

Під час зустрічі з батьками вступників Інна Ящук наголосила, що найважливішим завданням 5 ліцеїв, які відкривають МВС — це підтримка і якісна освіта для дітей героїв, працівників органів та підрозділів системи МВС, дітей військовослужбовців ЗСУ.

На вступ до Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання цього року зареєструвалися понад 130 претендентів, зокрема з Дніпропетровської, Миколаївської та Харківської областей.

????Вже за кілька днів ті, хто успішно склав іспити, будуть внесені до списків рекомендованих до зарахування на навчання у Дніпровському ліцеї МВС.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 9 =

Back to top button