Цікаве

MTV переносить церемонію VMA через дебати Гарріс і Трампа

MTV переносить церемонію VMA через дебати Гарріс і Трампа

Фото: instagram.com/vmas
MTV VMA переносить дату через президентські дебати

Церемонія MTV VMA відбудеться 11 вересня, на день пізніше запланованого, через президентські дебати між Камалою Гарріс і Дональдом Трампом.

Телеканал MTV переніс дату проведення церемонії VMA на 11 вересня через президентські дебати в США між Камалою Гарріс і Дональдом Трампом, які заплановані на 10 вересня. Про це повідомляє Deadline із посиланням на організаторів.

У мережі припускають, що рішення перенести подію пов’язане з побоюванням низьких рейтингів, адже вся увага буде прикута до дебатів. MTV також підтвердив свою підтримку некомерційної організації 9/11 Day та команди Tuesday’s Children, що допомагає сім’ям жертв терактів.

MTV оголосив перших виконавців, які виступатимуть на цьогорічній церемонії, серед яких Каміла Кабелло, GloRilla, Сабріна Карпентер, Чаппелл Роан та Rauw Alejandro. Інші артисти, ведучі та спеціальні гості будуть оголошені незабаром.

Лідером за кількістю номінацій цього року стала Тейлор Свіфт, яка претендує на 10 нагород, включаючи Відео року. Серед інших номінантів – Post Malone, Аріана Гранде, Емінем та Сабріна Карпентер. Український оператор Микита Кузьменко знову номінований у категорії Найкраща операторська робота за кліп Illusion Дуа Ліпи, режисером якого виступила українка Таня Муїньо.

Раніше повідомлялося, що церемонія вручення музичної премії MTV Europe Music Awards у Парижі скасована через “нестабільність подій у світі”.

Трамп та Гарріс домовилися про дебати – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + eight =

Back to top button