Україна

Партизани розкрили систему захисту Севастополя


Партизани розкрили систему захисту Севастополя

Окупанти вчергове облаштували військові точки на місцях відпочинку для туристів, зазначає рух опору Атеш.

Роcіяни розташовують спостережні пости на узбережжі тимчасово окупованого Криму для захисту стратегічних об’єктів від повітряних українських атак. Про це повідомляє рух опору Атеш у Telegram у вівторок, 13 серпня.

Партизани фіксують встановлення великої кількості спостережних постів на узбережжі Криму.

“Один із таких був цього разу розвіданий нашим агентом. Також зафіксовано активне розміщення зенітно-ракетних комплексів малої дії. Усі ці дії спрямовані на захист стратегічно важливих об’єктів від БПЛА, БЕКів і крилатих ракет”, – йдеться в повідомленні.

Згідно із фото, загарбники вчергове облаштували військові точки на місцях відпочинку для туристів. Зокрема, на одній зі світлин, яку зробили партизани, у кадр потрапили троє цивільних з маленькою дитиною. Це свідчить про те, що окупаційна влада ніяким чином не переймається за заходи безпеки для туристів і мешканців міста, враховуючи поточну ситуацію.

Нагадаємо, росіяни надіються врятувати кораблі ховаючи їх у севастопольських бухтах, але кримські партизани руху Атеш запевняють, що стежать за ними і повідомляють про побачене Силам оборони України.

Партизани з кримчанами допомогли Силам оборони атакувати аеродром Саки – Атеш

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − twelve =

Back to top button