Події

За обіцяні гроші спалив авто військового на Печерську – киянину повідомлено …

За обіцяні гроші спалив авто військового на Печерську – киянину повідомлено про підозру

????За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру киянину у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період (ч. 1 ст. 114-1 КК України).

????За даними слідства, 5 серпня 2024 року, шукаючи підробіток, підозрюваний отримав повідомлення в Telegram від користувача, який запропонував за 3000 доларів США підпалити автомобіль військовослужбовця ЗСУ чи інших військових формувань.

????В подальшому чоловік у супермаркеті придбав рідину для розпалювання вогню. Дорогою додому у Печерському районі столиці він побачив автомобіль темно-зеленого кольору марки «FORD» з номерами на чорному фоні. Саме цю машину він вирішив підпалити.

????Вночі, використовуючи рідину для розпалювання багаття, підозрюваний облив нею капот автомобіля та підпалив його. На свій мобільний телефон він зняв як машина горить з метою подальшого звітування замовнику.

????Слід зазначити, що обіцяні гроші підозрюваний так і не отримав.

????Правоохоронці затримали чоловіка. Його перевіряють не причетність до підпалу ще одного автомобіля ЗСУ у Печерському районі.

????Санкція статті передбачає покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

????Досудове розслідування – ГУ СБУ у м. Києві та Київській області, оперативний супровід – поліція Києва.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × two =

Back to top button