Спорт

Тренер Полісся розповів про футбольні здібності Усика

Тренер Полісся розповів про футбольні здібності Усика

Фото: ФК Полісся
Олександр Усик вже тренувався разом із футболістами Полісся

Головний тренер житомирського клубу Імад Ашур вважає українського боксера важливою частиною команди.

Олександр Усик, попри те, що досі не зіграв за Полісся в офіційному матчі, є важливою частиною команди. Так вважає головний тренер житомирського клубу Імад Ашур.

За його словами, чемпіон світу у надважкій вазі позитивно впливає на атмосферу в колективі. При цьому футбольні якості боксера наставник команди також вважає достатніми.

“Попередньо ми не були знайомі. Я думаю, що враження як від спортсмена є не тільки в мене, а й у всього світу зараз. А як від людини… Енергія, яку він надав, зробив це щиро, команді, усім оточуючим, це щось, що робить його сильною особистістю, яка дозволяє йому здобувати титули впродовж спортивної кар’єри.

Він дав нам дуже хороший імпульс і я можу подякувати Олександрові за це. Хоч і за короткий строк, але він вплинув на другу гру проти Олімпії. Не кажу про результат, а саме на гру. А ще, його участь у тренувальному процесі показала, що не тільки боксом єдиним цей спортсмен є сильним. В Усика у футбольному плані все дуже непогано”, – наводить слова Ашура Український футбол.

Нагадаємо, раніше Усик розповів, чого чекає від реваншу з Ф’юрі.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 5 =

Back to top button