Україна

ЗМІ дізналися, скільки українських бійців воюють на Курщині


ЗМІ дізналися, скільки українських бійців воюють на Курщині

У наступі на Курську область беруть участь тисячі військових, метою є дестабілізація ситуації в Росії.


Тисячі українських військових беруть участь у військовій операції на території Курської області Росії. Про це пише AFP з посиланням на неназваного українського високопосадовця у сфері безпеки.
 
За словами чиновника, мета наступу на Курщину – “розтягнути” російські сили та дестабілізувати країну. На думку високопосадовця, ця військова операція підняла бойовий дух українських військових.
 
“Ми проводимо наступ. Мета – розтягнути позиції противника, завдати максимальних втрат і дестабілізувати ситуацію в Росії, оскільки вона не може захистити свій власний кордон”, – сказав він.
 
Водночас чиновник також запевнив, що Україна дотримуватиметься міжнародного права під час бойових дій у Курській області.

Нагадаємо, 6 серпня росіяни заявили про “прорив” кордону з боку України у Курській області. Вже шосту добу у прикордонних районах Курської області точаться бойові дії. Наразі Росія ввела режим контртерористичної операції одразу в трьох прикордонних з Україною областях. 
 

Президент Володимир Зеленський заявив про “витискання війни” на територію Росії і відзначив українські підрозділи, які результативно захищають країну від загарбників.

Сирський заінтригував дописом у соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 − 5 =

Back to top button