Україна

Росіяни відправляють на Курщину молодіжні загони з ТОТ – ЦНС


Росіяни відправляють на Курщину молодіжні загони з ТОТ - ЦНС

Місцеві колаборанти розповідають, що лише з ТОТ Донеччини у Росію планується відправити щонайменше сотню молодих осіб.

На тимчасово окупованих територіях Донеччини росіяни створюють так звані молодіжні загони для направлення на територію Курської області. Під об’єктиви відеокамер “добровольців” пакують в автобуси й відправляють нібито для допомоги постраждалому населенню Курської області. Про це повідомляє Центр національного спротиву у неділю, 11 серпня.

Місцевий колаборант керівник регіональної організації “Молода республіка” Сергій Добровольський розповідає, що тільки з ТОТ Донеччини у Росію планується відправити щонайменше сотню молодих людей. Втім, скаржиться, що виконати план поки що не вдається.

Зауважується, що на тимчасово окупованих територіях росіяни проводять небагатолюдні мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітують підтримку населенню Курської області.

У ЦНС нагадали, що злочини російських окупантів та їх колаборантів не прикрити жодною пропагандою. Вони не мають терміну давності та рано чи пізно всі виконавці злочинів кремля будуть притягнуті до відповідальності. Небайдужих громадян закликаємо викривати цих осіб. Інформацію про них надсилайте за посиланням.

Нагадаємо, міноборони РФ заявило, що вчергове спрямувало озброєння і техніку для нарощування сил в Курську область.

Як відомо, Міноборони Росії підтвердило просування українських військових у двох районах Курської області та заявило, що перекинуло до кордону резерви й “обстрілює ЗСУ з авіації”. Росіяни задіяли резерви, ракетні війська, авіацію, артилерію.

Росія відчуває війну. Наслідки подій на Курщині

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + twenty =

Back to top button