Україна

Ворог вдарив по Київщині ракетою КНДР – Зеленський


Ворог вдарив по Київщині ракетою КНДР - Зеленський

Глава держави зауважив, що за цей тиждень російські війська обстріляли Україну понад 30 ракетами і більше ніж 800 керованими авіабомбами.

Згідно з попередньою інформацією, у ніч на 11 серпня російські війська вдарили північнокорейською ракетою по Київській області, внаслідок чого загинули батько і 4-річний син, ще 3 людини дістали поранень. Про це заявив президент Володимир Зеленський у неділю, 11 серпня.

“Цієї ночі в Київській області через російський удар, на жаль, загинули батько і маленький син – чотири роки було дитині. Мої співчуття рідним і близьким. Ще троє людей постраждали, серед них дитина – 12 років хлопчику. За попередньою інформацією, росіяни застосували північнокорейську ракету, і це був черговий свідомий терористичний удар проти України. Піротехніки продовжують працювати, щоб встановити точні дані щодо цієї ракети”, – зазначив Зеленський.

Глава держави зауважив, що за цей тиждень російські війська обстріляли Україну понад 30 ракетами і більше ніж 800 керованими авіабомбами.

Нагадаємо, вночі на 11 серпня сталося падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі.

Також вночі вибухи пролунали у Хмельницькій області

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 17 =

Back to top button