Цікаве

Які помилки допускають господині при випіканні бісквіту

Багато господинь неодноразово стикалися з розчаруванням, глянувши на кінцевий результат при випіканні бісквіту. Щоб впоратися з примхливим пирогом, завжди слід ретельно просіювати борошно, не відкривати духовку під час його приготування і змащувати маслом тільки дно форми – інакше бісквіт стане схожим на безформну гірку.

Що ще потрібно враховувати при випіканні бісквіту

Кількість яєць

У цьому випадку не працює принцип «що більше, тим краще». Досвідченим шляхом кондитери встановили, що для тіста, що складається зі 100 г цукру і 100 г борошна, достатньо 4 яйця.

Спосіб збивання яєць

На щастя, давно доведено, що жовтки та білки на бісквіт не обов’язково збивати окремо. Через такий спосіб доводиться збільшувати час приготування, кількість брудного посуду і зусиль, а корж, що вийшов, може бути гумовим. Спробуйте збивати яйця разом – достатньо 7 хвилин для потужного міксера та 15 хвилин при слабкій потужності.

Температура приготування

Оптимальна температура для бісквіту – 185 градусів. За таких показників тесту знадобиться провести в духовці 35-40 хвилин. Якщо ви займаєтеся випічкою професійно, рекомендується запастись спеціальним термометром, оскільки показання на побутовій техніці не правдиві.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + seventeen =

Back to top button