Україна

Зеленський анонсував нові санкції проти Росії


Зеленський анонсував нові санкції проти Росії

Президент подякував партнерам – усім тим, хто зробив тиждень результативним у санкціях проти Росії та осіб, що з нею повʼязані.

У вечірньому відеозверненні в суботу, 10 серпня, президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна готує нові санкційні рішення, які обмежать Російську Федерацію.

“Я хочу подякувати партнерам – усім тим, хто зробив тиждень результативним у санкціях проти Росії та осіб, що з нею повʼязані. Щотижня це повинно відчуватись – що санкції дійсно працюють і кожен, хто намагається їх якось обійти, отримує відповідь світу. Ми готуємо нові рішення, які обмежать російську державу”, – сказав президент.

Зеленський також подякував партнерам за нові оборонні пакети для України.

“Є цього тижня американський пакет. Ракети для “стінгерів”, снаряди для “хаймарсів”, артилерія – 155-й калібр. Ми працюємо заради вчасної логістики, щоб допомога була відчутною на фронті якнайшвидше. І дуже ми очікуємо рішень щодо далекобійності – і від Сполучених Штатів, і від Великої Британії, і від Франції – сильних рішень очікуємо, які наблизять справедливий мир”, – додав Зеленський.

Раніше у червні ЄС продовжив санкції проти Росії за анексію Криму. Обмеження передбачають заборону на імпорт продукції з Криму чи Севастополя до ЄС, інвестиції та туристичні послуги.

Росіяни кустарно збирають комп’ютери після відходу світових брендів – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 1 =

Back to top button