Події

???? #працюєГУР ГУР вполював «Маґурою» чергового російського «Тунця» у Криму …

#працюєГУР

???? ГУР вполював «Маґурою» чергового російського «Тунця» у Криму
 
???? У ніч з 8 на 9 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Чорноморське у тимчасово окупованому Криму воїни спецпідрозділу ГУР МО України “Group 13” за допомогою ударного морського дрона MAGURA V5 знищено чергове судно російських окупантів ― швидкісний катер проекту КС 701 типу «Тунєц».
 
✔️ Внаслідок операції пошкоджень також зазнали ще три плавзасоби загарбників. Їхній тип встановлюється.
 
???? Це вже не перший впольований біля берегів півострова «Тунєц»: два російських судна такого типу розвідники знищили, а ще два пошкодили у травні цього року.
 
???? Швидкісні транспортно-десантні катери проектуКС 701 московити в окупованому Криму використовували для патрулювання акваторії та логістики.
 
???? Висловлюємо вдячність усім громадянам України, хто долучився до організованого журналістами телемарафону «Єдині новини» благодійного проекту «Маґури для ГУР»!
 
???? Завдяки спільним зусиллям медіаспільноти та громадськості необхідні 10 мільйонів гривень на придбання новітньої  української зброї ― зібрано!
 
???? Дякуємо за чергове вагоме посилення спроможностей Воєнної розвідки України!
 
☝️ Нагадаємо, що міжнародні експерти визнали новітню ударну платформу  MAGURA V5 найрезультативнішим дроном у російсько-українській війні.
 
☑️ Загалом за допомогою цих морських дронів українського виробництва успішно уражено 18 суден держави-агресора росії, 9 з них ― знищені.

???? Продовжуємо боротьбу!
 
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 1 =

Back to top button