Світ

Медведєв пообіцяв Німеччині російські танки у Берліні

Медведєв пообіцяв Німеччині російські танки у Берліні

Фото: РИА Новости

Дмитро Медведєв

Колишній президент РФ у властивій йому манері обурився дозволом, який Німеччина надала Україні на використання її танків під час наступу на Курську область.

Заступник Голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія зробить усе, щоб російські танки дійшли до Берліна. Таким чином він відреагував на дозвіл Німеччини використовувати її танки на території РФ. Відповідний гнівний пост Медведєв у п’ятницю, 9 серпня, опублікував у Twitter.

Зокрема його обурила стаття німецької газети Bild про те, що німецькі танки знову їздять російською землею. Він пригрозив, що незабаром російські танки знову опиняться у Берліні.

“Німецька газета Bild опублікувала реваншистську статтю, де з гордістю повідомляє про повернення німецьких танків на російську землю. У відповідь ми зробимо все, щоб нові російські танки привезли на Platz d. Republik (площа перед Рейхстагом у Берліні – ред.)”, – написав Медведєв.

Нагадаємо, голова Комітету з питань оборони Бундестагу Маркус Фабер заявив, що Україна може користуватися німецьким озброєнням за своїм розсудом, бо після передачі вона стає українським.

Також після атаки українських військових на Курську область Медведєв грозив “відплатою”, заявивши, що РФ зупиниться, “тільки тоді, коли вважатиме за потрібне”.

Захід не заперечує проти наступу на Росію – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + 19 =

Back to top button