Події

Переміщували безпілотником через кордон смолу канабісу – на Волині повідомлен…

Переміщували безпілотником через кордон смолу канабісу – на Волині повідомлено про підозру членам злочинної групи

????За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури п’ятьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненому організованою групою незакінченому замаху на контрабанду, а також у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307 КК України).

????За даними слідства, жителі Ковельського району налагодили механізм контрабанди смоли канабісу з України у білорусь за допомогою безпілотників.

????Увечері 8 лютого 2023 року їх було викрито військовослужбовцями 6 Волинського прикордонного загону під час незаконного переміщення через кордон 22 кг смоли канабісу.

????Безпілотник та наркотичний засіб, вартість якого становить близько 13 млн грн, вилучені. Також у підозрюваних вилучили транспортні засоби, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.

????На вилучене майно, земельну ділянку, яка належить на праві власності одному із членів організованої групи, накладено арешт.

????Наразі чотирьом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

????Досудове розслідування – УСБУ у Волинській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − ten =

Back to top button