Світ

Z-блогери вимагають розстріляти воєначальників РФ

Z-блогери вимагають розстріляти воєначальників РФ

Фото: Кадр із відео

Знищена російська колона

Росіяни обурюються діями свого командуванння, яке дало наказ на “пересування військової колони у зоні спостереження коптера”.

У Росії Z-блогери почали вимагати покарання тих, хто віддав наказ на пересування військової колони, яку майже всю знищено. Про це зокрема пише Роман Альохін.

“Колони! За колони сьогодні потрібні розстріли! Хто наказав пересуватися в колонах у зоні спостереження коптера і відповідно, поразки Хімарсом, той не просто мудак, але й має бути засуджений за законами воєнного часу, сьогодні – це штурмовий загін. І начхати, яке звання – рядовий і штурмовий загін! Ті, хто сам командує пересуванням у колоні, перебуваючи у самій колоні, – мудак не менший! Але часто його вже не відправиш у шторм, бо нема кого відправляти. Хоча, мудаки часто й виживають! А потім ще й посади одержують із медалями за те, що вижив”, – обурюється Z-блогер.

 

В Україні схвалюють думку щодо розстрілів.

“Щодо розстрілів підтримуємо. HIMARS згодні повторити для закріплення ефекту”, – пише проукраїнський кримський канал Кримський вітер.

Нагадаємо, напередодні Міноборони Росії підтвердило просування українських військових у двох районах Курської області та заявило, що перекинуло до кордону резерви й “обстрілює ЗСУ з авіації”. Росіяни задіяли резерви, ракетні війська, авіацію, артилерію.

На Курщині спалили військову колону РФ – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button