Україна

На Сумщині авіаударом зруйновано школу, загинули двоє братів


На Сумщині авіаударом зруйновано школу, загинули двоє братів

Проти населення Сумської області було застосовано 56 керованих авіаційних бомб – це сумний рекорд для Сумщини.

На Сумщині російські війська ударили по школі, під час удару загинула дитина. Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх, передає пресслужба ОВА.

Удару КАБами було завдано по населеному пункту Могриця Юнаківської громади

Повідомляється, що ворог убив двох братів – 23 і 6 років. Вони перебували на подвір’ї школи, яка була знищена авіаційним ударом. Крім того, відомо про двох поранених жителів інших населених пунктів Сумського району”, – сказав керівник ОВА.

Повідомляється, що проти населення Сумської області було застосовано 56 керованих авіаційних бомб – це сумний рекорд для Сумщини.

“Били по території чотирьох районів: Шосткинського, Конотопського, Сумського і Охтирського. Такої кількості ударів КАБами за добу Сумщина ще не зазнавала”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 липня російські війська обстріляли Глухів, розташований у Шосткинському районі Сумської області. Під удар потрапив центр міста.

Раніше у Сумській області російські військові атакували дроном комбайн під час збирання урожаю. Загинув комбайнер, а його помічник дістав поранення.

На Сумщині евакуюють жителів п’яти громад

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × one =

Back to top button