Світ

У РФ підрахували втрачені на Курщині території

У РФ підрахували втрачені на Курщині території

Фото: 24 канал

РФ втрачає контроль над територіями у Курській області

Ще до вечора Росія втратила контроль над західними передмістями Суджі, а також деякими селами. Загальна площа звільнених від путінського режиму територій може сягати 350 кв. км.

Станом на вечір середи, 7 серпня, Росія могла втратити контроль над територією Курської області площею до 350 кв. км. Про це повідомляє російський Telegram-канал Агентство.

Зазначається, що за даними близького до міноборони РФ телеграм-каналу “Рибарь”, до 18:00 Росія вже втратила контроль над західними передмістями Суджі, а також розташованими на південь від Горналь, Гуєве та Курилівку.

Крім того, росіяни також нібито втратили Леонідове і Любимівку, що розташовані на північному заході, а також під загрозою втрата селища Кореневе.

Також констатується, що російським військам не вдалося повернути контроль над хутором Зелений Шлях.

 

Як повідомлялося, міноборони РФ через добу після оголошеного російськими ЗМІ “прориву кордону” визнали просування ЗСУ в Курській області. Глава Генштабу РФ Валерій Герасимов заявив, що російські війська “зупинили просування противника” вглиб території. Тим часом у Курській області оголошено режим надзвичайної ситуації через прорив кордону українськими військовими. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − 7 =

Back to top button