Світ

Біткоїн призупинив падіння

Біткоїн призупинив падіння

Фото: Unsplash (архів)

Біткоїн почав зростання

Раніше падіння криптовалют відбувалося на тлі глобального розпродажу акцій, спричиненого побоюваннями стосовно економічних перспектив і сумнівами у виправданості великих інвестицій у штучний інтелект.

Біткоїн призупинив падіння станом на 7 серпня. Криптовалюта перейшла до невеликого зростання після різкого спаду. Про це свідчать дані Coinmarketcap у середу, 7 серпня.

Згідно з інтерактивною таблицею станом на 7 серпня вартість найвідомішої криптовалюти становить $57,08 тисяч за монету.

 

Coinmarketcap

Раніше падіння криптовалют відбувалося на тлі глобального розпродажу акцій, спричиненого побоюваннями стосовно економічних перспектив і сумнівами у виправданості великих інвестицій у штучний інтелект. Додатково посилює обережність інвесторів геополітична напруженість на Близькому Сході.

2 серпня американські біржові фонди, що торгують біткоїном, пережили найбільший відтік коштів за останні три місяці.

За словами Гейдена Г’юза з Evergreen Growth, цифрові активи постраждали через торгівлю ієною і підвищення процентних ставок у Японії.

З моменту досягнення рекордної позначки в 73,798 долара у березні, біткоїн зазнав впливу безлічі чинників, включно з політичною нестабільністю в США і можливим продажем конфіскованих урядами біткоїнів.

Шон Фаррелл з Fundstrat Global Advisors LLC вважає, що перспектива менш жорсткої грошово-кредитної політики сприятлива для криптовалют.

За даними Coinglass, за останні 24 години було ліквідовано близько 790 мільйонів доларів бичачих криптовалютних позицій.

За минулий рік біткоїн зріс приблизно на 16%, золото – на 18%, а глобальні акції – на 8%.

Напередодні повідомлялося, що ціна біткоїна впала нижче психологічного рівня у $60 тисяч

Нагадаємо, у січні США зробили важливий крок у легалізації Bitcoin. SEC дозволила фондам-важковаговикам галузі BlackRock, Invesco і Fidelity дрібнішим конкурентам, включаючи Valkyrie, розпочати торги. Після цього криптовалюта почала стрімко дорожчати.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + eight =

Back to top button