Україна

Україну відвідала міністр з питань оборонної промисловості Британії


Україну відвідала міністр з питань оборонної промисловості Британії

Марія Ігл під час нещодавнього візиту в Україну зустрілася з колегами та лідерами оборонної промисловості.

Під час візиту в Україну міністр з питань оборонної промисловості та оборонних закупівель Великої Британії Марія Ігл провела низку зустрічей. Про це повідомляється у пресрелізі британського уряду.

“Велика Британія продовжує підтримувати Україну. Наш уряд уже пообіцяв збільшити підтримку, підтвердивши 3 мільярди фунтів стерлінгів на рік для підтримки України та новий пакет критично важливих боєприпасів, протитанкових ракет і артилерійських снарядів. Мій візит є ще одним свідченням нашого прагнення працювати у партнерстві з промисловістю, щоб збільшити виробництво необхідного військового обладнання як для України, так і для поповнення запасів у Великій Британії”, – зазначила Ігл.

Вона зустрілася з заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань європейської інтеграції Сергієм Боєвим та заступником міністра оборони Олександром Сергієм, а також відвідала британські промислові підприємства в Україні.

Під час зустрічей британський міністр ініціювала переговори щодо контрактів у межах Угоди про підтримку експорту оборонної продукції, підписаної під час візиту президента України Володимира Зеленського до Британії два тижні тому.

Нагадаємо, до України прибув міністр юстиції Японії для обговорення можливостей подальшої співпраці у сферах судової реформи та протидії корупції.

Раніше Україну з візитом відвідав держсекретар Ватикану.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × two =

Back to top button