Події

Здавав ворогу дані про енергетичні об’єкти та підрозділи ЗСУ – викрито жителя …

Здавав ворогу дані про енергетичні об’єкти та підрозділи ЗСУ – викрито жителя Одещини

????За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

????За даними слідства, житель Одещини добровільно погодився на співпрацю зі співробітником фсб рф. За його завданням підозрюваний збирав інформацію про місця розташування військової техніки ЗСУ, будівель ТЦК та СП, об’єктів енергетичної і портової інфраструктури на території Ізмаїльського району.

????Для збору потрібних відомостей чоловік обходив місцевість та приховано фіксував об’єкти, а потім передавав «звіт» до фсб у вигляді текстових повідомлень, фотознімків, відеозаписів та відміток на електронних картах.

????Також підозрюваний з власної ініціативи обговорював з російським куратором можливість підпалів військової автомобільної техніки, релейних шаф залізниці, будівель ТЦК та СП.

????Правоохоронці затримали чоловіка під час виконання чергового завдання ворога. У нього були вилучені мобільні телефони із доказами його розвідувально-підривної діяльності на користь рф.

????За клопотанням прокурора підозрюваного взято під варту без визначення розміру застави.

????Досудове розслідування – СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 5 =

Back to top button