Україна

В Ізюмі триває відновлення інфраструктури – ОВА


В Ізюмі триває відновлення інфраструктури - ОВА

Нині Ізюм залишається одним з найбільш постраждалих міст Харківщини внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ.

В Ізюмі на Харківщині продовжують відновлювати інфраструктуру, пошкоджену внаслідок збройної агресії РФ. Про це поінформував голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 5 серпня.

Зауважується, що з початку повномасштабної війни майже 80% інфраструктури міста зазнало ушкоджень. Наразі аварійно-відновлювальні роботи фінансуються з місцевого бюджету та державної субвенції.

Пріоритет надається ремонту будинків, де продовжують мешкати люди.

Відремонтували та ремонтують шість багатоквартирних будинків у самому Ізюмі та чотири будинки в с. Мілова Ізюмського району.

Також відновлюють пошкоджену росіянами будівлю Ізюмської міської ради.

Роботи включають утеплення фасадів, ремонт вхідних груп та загальних місць користування, відновлення покрівлі, віконних та дверних блоків.

 

 

Нині Ізюм залишається одним з найбільш постраждалих міст Харківщини.

Нагадаємо, конференція з відновлення України в Берліні (URC2024) розширила кількість вимірів такого відновлення до чотирьох – бізнес, євроінтеграція, громади та людський капітал.

Міністерство економіки представило 95 інвестиційних проєктів на близько 27 млрд доларів під час конференції з відновлення України в Берліні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + ten =

Back to top button