Світ

У російському місті після вибуху сталася пожежа на підстанції

У російському місті після вибуху сталася пожежа на підстанції

Фото: Astra

Пожежа у Волгограді

Жителі Волгограда вночі повідомили про вибух і подальшу пожежу на підстанції. Ворошиловський район міста залишився без електрики.

У російському місті Волгограді вночі 5 серпня пролунав вибух, після чого сталася пожежа, а частина міста залишилася без електрики. Про це повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra.

“Жителі Волгограда вночі повідомили про вибух і подальшу пожежу на підстанції. Ворошиловський район міста залишився без електрики. Як розповіли Astra місцеві жителі, під ранок електрика почала з’являтися, але поки що не у всіх будинках. Причини вибуху невідомі”, – йдеться в публікації.

Нагадаємо, нещодавно українські спецслужби вразили склади з пальним в Ростовській і Бєлгородській областях Росії. Під удар потрапив склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату Атлас Управління Федеральної агенції державних резервів РФ в Ростовській області та нафтобазу Губкінська в Бєлгородській області.

Крім того, Сили оборони атакували військовий аеродром Морозовськ у Ростовській області. На об’єкті відбулась потужна детонація.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − six =

Back to top button