Україна

Окупанти в Мелітополі проводять рейди по будинкам і квартирам – ЦНС


Окупанти в Мелітополі проводять рейди по будинкам і квартирам - ЦНС

Житло українців російські окупанти передаватимуть прибулим росіянам у рамках “політики колонізації”.

У тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі, російські військові разом із представниками місцевої “адміністрації” проводять рейди для визначення помешкань, власники яких не подали “правовстановлюючі документи” на житло. “Безхазяйне” майно загарбники конфіскують. Про це у неділю, 4 серпня, вказує Центр національного спротиву.

За словами підпілля, “закрити питання” з майном українців, які виїхали, тікаючи від війни, росіяни планують до 16 серпня.

Зазначається, що члени “комісії” розміщують оголошення у домі, де вказують, що те чи інше “помещение имеет признаки бесхозности” та вимагають аби мешканці таких приміщень надали їм документи на житло. Вони ж погрожують “вживати заходів” щодо такого майна з 16 серпня.

У ЦНС припускають, що житло українців передаватимуть росіянам у рамках “політики колонізації”.  

“Такі дії окупаційної влади свідчать лише про бажання продовжувати геноцидну практику щодо зміни етнічного складу населення на території України”, – зазначили у ЦНС.

Раніше повідомллося, що на тимчасово окупованій росіянами частині Луганської області представники угруповання “ЛНР” збираються “узаконити” передачу житлових приміщень з ознаками “безхазяйного майна” російським силовикам, службовцям країни-агресора, та мігрантам з Центральної Азії. 

Стало відомо, скільки українців залишаються на ТОТ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 2 =

Back to top button