Україна

Президент підтвердив прибуття F-16 в Україну


Президент підтвердив прибуття F-16 в Україну

Зеленський побажав Повітряним силам, усім нашим воїнам відчувати гордість українців нашою бойовою авіацією і приносити Україні саме такі бойові результати, які наблизять нашу перемогу.

Президент Володимир Зеленський 4 серпня заявив про прибуття західних винищувачів F-16  в Україну. Про це повідомив у Телеграм у неділю, 4 серпня.

“F-16 в Україні. Ми забезпечили це. Я пишаюсь усіма нашими хлопцями, які якісно опановують ці літаки і вже почали їх використовувати для нашої держави”, – повідомив президент.

Глава держави також висловив вдячність українській команді за результат, всім партнерам, котрі справді дієво допомагають із F-16, і першим державам, які акцептували наш запит про надання літаків – Данія, Нідерланди, Сполучені Штати, – і всім нашим партнерам.

“Ми цінуємо вашу підтримку! І бажаю нашим Повітряним силам, усім нашим воїнам відчувати гордість українців нашою бойовою авіацією і приносити Україні саме такі бойові результати, які наблизять нашу перемогу – наш справедливий мир для України”, – додав Зеленський.

Нагадаємо, у середу, 31 липня, ЗМІ повідомили про прибуття в Україну першої партії винищувачів F-16 від західних союзників, але їх кількість не називалася. Згодом з’явилося перше ймовірне фото винищувача в небі України.

Кремль відреагував на можливу появу F-16 в Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + 9 =

Back to top button