Україна

ЗСУ відбили понад 120 атак за добу – Генштаб


ЗСУ відбили понад 120 атак за добу - Генштаб

Сили оборони України завдали 15 ударів по районах зосередження особового складу противника.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 123 бойові зіткнення. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в суботу, 3 серпня.

Так, вчора російські агресори завдав по позиціях аших підрозділів та населених пунктах один ракетний удар із застосуванням трьох ракет, а також 80 авіаударів, зокрема було скинуто 114 КАБів. Було здійснено 4693 обстріли, з них 93 – із РСЗВ.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії. Відбулося шість бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу склала три. Сили оборони відбивали атаки ворога в районі Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 15 атак противника в районах Макіївки Луганської області, Тернів та Торського Донецької області.

На Сіверському напрямку ЗСУ відбили 11 атак в районах населених пунктів Івано-Дар’ївка, Спірне, Верхньокам’янське, Переїзне та Виїмка.

На Краматорському напрямку ЗСУ зупинили 12 спроб противника прорвати оборону в районі Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки.

На Торецькому напрямку ворог 24 рази намагався вклинитися в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 36 атак в районах населених пунктів Новоолександрівка, Желанне, Воздвиженка, Іванівка, Новоселівка Перша та Калинове.

На Курахівському напрямку Сили оборони стримували ворога в районах населених пунктів Красногорівка і Костянтинівка. Було відбито три атаки.

На Времівському напрямку противник здійснив п’ять безуспішних спроб прорвати оборону у напрямку Водяного та Степової Новосілки.

На Оріхівському напрямку відбулось два бойових зіткнення в районі Новоданилівки та Новоандріївки Запорізької області.

У свою чергу авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 15 ударів по районах зосередження особового складу противника, району зосередження ОВТ, пункту управління БпЛА, також уразили два засоби ППО та склад боєприпасів росіян.

Нагадаємо, за добу 2 серпня додалося 1170 “хороших росіян”. Також ЗСУ знищили понад 200 одиниць ворожої військової техніки.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 5 =

Back to top button