Україна

Жителю Харківщини невідомою вибухівкою відірвало ступню


Жителю Харківщини невідомою вибухівкою відірвало ступню

У селі Кам’янка Ізюмського району, пораючись на своєму городі, 50-річний місцевий житель наступив на невідомий вибуховий пристрій.

В Ізюмському районі Харківщини 50-річний чоловік травмувався, наступивши на вибухонебезпечний предмет. Про це в п’ятницю, 2 серпня, повідомила пресслужба ДСНС Харківщини.

“У селі Кам’янка Ізюмського району, пораючись на своєму городі, 50-річний місцевий житель наступив на невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху він отримав мінно-вибухову травму у вигляді ампутації ступні”, – йдеться в повідомленні.

Чоловік перебуває на лікуванні.

“Звертаємось до громадян з проханням суворо дотримуватись заходів мінної безпеки. Не відвідуйте кладовища, ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. Ці території є сильно забруднені вибухонебезпечними предметами, боєприпасами, що не розірвались, протипіхотними і протитанковими мінами”, – застерігають у ДСНС.

Раніше повідомлялося, що в селі Стариця Харківської області під час самостійної евакуації в лісосмузі на російській розтяжці підірвались дев’ятеро цивільних громадян. Троє з них загинули, щестеро – дістали поранення.

СБУ готує докази для Гааги щодо використання мін росіянами проти цивільних

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 4 =

Back to top button