Україна

Зеленський розповів про “день нарад”


Зеленський розповів про день нарад

На початку дня президент обговорював справи військові – зокрема доповіді Сирського, Умєрова і Буданова.

У вечірньому відеозверненні до народу України в п’ятницю, 2 серпня, президент Володимир Зеленський повідомив про наради, якими був заповнений його день.

“Сьогодні було багато ґрунтовних нарад. Початок дня – справи військові. Була доповідь Головкома Сирського щодо фронтової ситуації. І найуважніше, звичайно, – щодо Покровського напрямку. Там незмінно – найбільш жорсткі бої, і цей напрямок потребує наших найбільш посилених відповідей окупанту. Кожна бригада, кожен підрозділ на Покровському напрямку – усі наші воїни, які зберігають стійкість там і захищають наші позиції попри російські штурми, багато в чому тримають основу захисту й на всьому сході нашої країни. При цьому ми не зменшуємо уваги й до всіх інших напрямків на фронті – на Донеччині, а також на Харківщині та в південних наших областях”, – розповів Зеленський.

Була й доповідь керівника ГУР Буданов, але її подробиці непублічні, а також доповідав міністр оборони Умєров, зокрема щодо співпраці з Туреччиною в будівництві корветів.

“Провів нараду і з командою Міністерства оборони. Готуємо нові й абсолютно сучасні рішення для наших воїнів, які точно приберуть багато зайвої бюрократії та паперової роботи з підрозділів. Уже скоро ці рішення будуть презентовані нашому суспільству. Мають справді інноваційний вигляд”, – додав Зеленський.

Крім того, президент розповів нараду на тему зовнішньополітичних можливостей, які є в нашої держави завдяки багатьом українцям і мільйонам громадян інших держав, які вірять в Україну.

“Це можливості – як мінімум – тримати Україну у фокусі світової уваги, збільшувати підтримку для нашої держави, для наших людей та робити справді ефективну адвокацію українських потреб і головної потреби – потреби якнайшвидше та справедливо закінчити війну”, – зазначив Зеленський.

Раніше Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді.

Зеленський назвав пріоритетну ціль армії РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 + 10 =

Back to top button